Katarína Koščová sa vydala za svojho manažéra. Aká bola svadba?

Deň D dopadol na jednotku. A zo speváčky Kataríny Koščovej je od soboty vydatá žena. S priezviskom Pivovarová. Jej vyvoleným sa stal manažér Michal Pivovar.

22.08.2010 22:50
Katarína Koščová a Michal Pivovar Foto:
Speváčka Katarína Koščová a jej manažér Michal Pivovar si povedali spoločné áno. Už sú z nich manželia.
debata

„Bol to krásny deň a myslím si, že svadba sa vydarila. Veľmi sa z toho teším,“ prezradila pre Pravda.sk Katarína, ktorá si s Michalom povedala spoločné áno v kostolíku v dedinke Fričovce. Okrem hostí nechýbali ani priatelia, známi či domáci, ktorí sa prišli pozrieť na sobáš prvej slovenskej Superstar.

Obrad v kostole prebehol v komornej a veľmi tradičnej atmosfére. O hudobný sprievod sa postarala Koščovej sestra Veronika s manželom Martinom Husovským zo skupiny Komajota. A došlo aj na „rodinný“ revanš. Kým Katarína pred dvoma rokmi spievala sestre svadobnú pieseň, teraz prišiel rad na mladšiu Veroniku. A po výmene obrúčok a svadobnom bozku mladomanželom zaspievala srdcervúce Halleluja od Leonarda Cohena. V tom momente sa už mnohým hosťom tisli slzy do očí. Po dojatí a vyše polhodiny trvajúcich gratuláciach však prišiel rad aj na zábavu.

Speváčka Katarína Koščová sa v sobotu 21.... Foto: SITA
Katarína Koščová Speváčka Katarína Koščová sa v sobotu 21. augusta vydala.

Len o pár metrov ďalej bol aj kaštieľ, kde sa konala následná oslava pre pozvaných hostí. A tých bolo veru neúrekom. „Pozvali sme vyše 110 hostí. Ale na východniarsku svadbu to nie je až tak veľa,“ s úsmevom zhrnul spokojný ženích, ktorý si na prsteník nasadil jednoduchú obrúčku z klasického zlata.

Spokojne sa prizeral svojej už manželke, ktorej to naozaj pristalo v šatách od prešovskej návrhárky Lindy Pločicovej. Šaty s nevtieravou aplikáciou pod prsami, jemnou vlečkou a naznačenými netopierími rukávmi pekne kontrastovali s romantickou vizážou na spôsob 30-tych rokov. Katarínu ju podčiarkla len jednoduchým slivkovým rúžom a kytičkou z natrhanej levandule.

Medzi gratulantami novomanželov nechýbal ani... Foto: SITA
Katarína Koščová a Michal Pivovar Medzi gratulantami novomanželov nechýbal ani Martin Husovský z Komajoty. Katarín švagor, manžel jej mladšej sestry Veroniky.

Na následnej oslave nechýbali tradície – typicky východoslovenské, ale aj zopár „nových“. Redový tanec obaja manželia absolvovali v tradičných krojoch a nadránom zase s hosťami, ktorí sa vydržali baviť, vypustili balóny šťastia. O svadobnej ceste ešte nie je rozhodnuté.

„Zvažovali sme pôvodne výlet do Paríža, možno sa to zmení na Taliansko a Rím. Uvidíme. Chceli by sme vyraziť na svadobnú cestu v septembri,“ prezradila Katarína, ktorá si zmenila priezvisko na Pivovarová. Ako upresnila, v rámci speváckej kariéry si však ponechá umelecké meno Koščová, pod ktorým doposiaľ vystupovala.

Speváčka Katarína Koščová v šatách od...
Speváčka Katarína Koščová povedala áno svojmu...
+6Speváčka Katarína Koščová sa v sobotu 21....
debata chyba

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...