Zabil spolubývajúceho, herec Medina Jr. dostal za to šesť rokov!

Americký herec Ricardo Medina Jr., ktorý je známy najmä zo seriálu Strážcovia vesmíru (2002), pôjde na šesť rokov za mreže.

31.03.2017 15:00
Ricardo Medina Foto:
Ricardo Medina Jr v seriáli Power Rangers Samurai.
debata

Tridsaťosemročný rodák z Kalifornie nedávno priznal vinu v prípade usmrtenia jeho spolubývajúceho Josha Suttera. Na štvrtkovom pojednávaní vypovedali aj príbuzní 36-ročného muža. „Dajte ho medzi obyčajných väzňov, nech vidí a cíti strach, aký musel mať Joshua,“ vyhlásil na súde otec zosnulého Donald Sutter a dodal, že herca už nikto nebude vnímať ako celebritu. 

Medina zabil Josha Suttera 31. januára 2015. Herec sa so Sutterom dostal do konfliktu kvôli svojej vtedaj­šej priateľke a počas hádky ho viac ráz bodol mečom. Útočník zavolal po­moc, no muža po prevoze do nemocnice vyhlásili za mŕtveho.

Medinu po incidente zatkli a neskôr aj prepustili. Vlani v januári ho obžalovali z vraždy. Herec koncom septembra vyhlásil, že je nevinný. V marci sa však priznal k vražde v sebaobrane s použitím meča. Právny zástupca Stanley L. Friedman povedal, že jeho klient sa priznal k činu, aby si zaistil miernejší trest.

debata chyba
Viac na túto tému: #väzenie #usmrtenie #Ricardo Medina Jr.

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...