Zachránia manželstvo? Bena Afflecka vzala vraj manželka na milosť

Roky sa hovorilo o rozvode, ale manželia Jennifer Garner a Ben Affleck žili len odlúčene. Herec sa zúčastňoval na denných aktivitách s manželkou kvôli svojim deťom.

01.04.2017 14:40
Ben Affleck Foto: ,
Herec Ben Affleck na archívnom zábere.
debata

Teraz sa zdá, že jedno z najsledovanejších hollywoodskych manželstiev je na svojej ceste ku skutočnej záchrane. Filmár, scenárista a herec totiž po absolvovaní odvykacej kúry od alkoholu dostal novú šancu.

„Momentálne je v dobrom stave. Sústreďuje sa na to, aby vydržal a zostal zdravý,“ uviedol pre portál E!News nemenovaný zdroj. Podľa jeho slov je dôvodom, že Affleck túži byť vzorom pre svoje tri deti.

Jeho polovička, Jennifer Garner je nábožensky založená a viackrát ju paparazzovia zachytili pri ceste na nedeľnú bohoslužbu – možno aj preto sa od roku 2015, keď sa oficiálne prevalilo, že partneri končia, nedokázala odhodlať k radikálnejšiemu kroku. Na druhej strane, rozvodové konanie by bolo nezmyselné, ak si partneri znovu rozumejú.

„Ide im to spol veľmi dobre. Podporujú sa jeden druhého navzájom. Dohodli sa veľmi múdro na spoločnom rodičovstve a všetky rozhodnutie podriaďujú svojim deťom,“ uviedol spomenutý zdroj. „Ide im skutočne dobre to, že dokážu rodinu uprednostniť pred čímkoľvek ďalším,“ doplnil ešte.

Iba pred pár dňami svet obleteli snímky, kde sa Garner nežne usmieva na svojho manžela a on jej túto emóciu opätuje. Hoci dvojica sa oficiálne k súkromiu takmer nevyjadruje, hlasy z jej okolia hovoria o tom, že Affleck by sa zase mohol nasťahovať do spoločného domu v Los Angeles.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #manželstvo #záchrana #Ben Affleck #Jennifer Garner #návrat

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...