Kajá sa za svoj prešľap? Fotiť sa pri mafiánskom hrobe sa nevypláca

Americký rapper Wiz Khalifa sa ospravedlnil za to, že sa počas svojej nedávnej návštevy kolumbijského Medellínu odfotil pri hrobe drogového kráľa Pabla Escobara a následne tieto fotografie zverejnil prostredníctvom služby Instagram.

03.04.2017 08:00
Raper Wiz Khalifa. Foto: ,
Raper Wiz Khalifa.
debata

Dvadsaťdeväťročný interpret absolvoval minulý týždeň v piatok koncert v Medellíne, pričom pri tejto príležitosti navštívili aj cintorín s Escobarovým hrobom, na ktorý položil kvety a marihuanovú cigaretu. Raper sa okrem toho odfotil aj pred budovou, kde Escobar žil. Snímky následne zverejnil na internete, čím však nahneval miestnych obyvateľov, vrátane starostu Federica Gutiérreza. 

Ten na to zareagoval vyhlásením, že Khalifa by sa mal ospravedlniť za „obhajobu zločinu“. Taktiež povedal, že rapper mal radšej odniesť kvety na hroby obetí Escobarovho kartelu.

„Tieto fotografie ukazujú, že tento človek nikdy nemusel trpieť násilím, ktoré spôsobili títo drogoví pašeráci,“ vyhlásil Gutiérrez. Rapper následne fotky stiahol a uviedol, že svojim konaním nechcel nikoho uraziť.

debata chyba
Viac na túto tému: #obhajoba #ospravedlnenie #Instagram #Wiz Khalifa #Pablo Escobar

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....