Láska z nich srší! Zamilovaná Lopez sa ukázala s novým milencom

To, o čom sa hovorilo, len na základe "zaručených" informácií od paparazzov či nemenovaných zdrojov, je potvrdené. Speváčku Jennifer Lopezovú zachytili s novým partnerom.

03.04.2017 09:35
debata
Speváčka a herečka Jennifer Lopez a jej partner... Foto: Profimedia
Jennifer Lopez a jej partner Alex Rodriguez Speváčka a herečka Jennifer Lopez a jej partner Alex Rodriguez sa prechádzajú ulicami New Yorku.

Je ním je známy americký športovec Alex Rodriguez, s ktorým v minulosti randila napríklad aj herečka Cameron Diaz. S Lopezovou sa začal stretávať pred pár týždňami.

Dvojicu objektívy zachytili pri prechádzke v uliciach New Yorku, pričom bolo celkom zjavné, že nový pár si spoločné chvíle užíva. Vyrazili spolu do reštaurácie a potom na prehliadku galérie. O dva dni ich reportéri objavili opäť. A milenci s úsmevom prehliadali aj dotieravé objektívy.

Štyridsaťsedemročná Lopez a o šesť rokov mladší Rodriguez sa zaradili medzi ostrosledované páriky šoubiznisu. Rodriguez sa o svojej novej partnerke rozhovoril v talk-šou The View. „Je to úžasné, úžasné dievča. Jeden z najbystrejších ľudí, akých som kedy stretol a zároveň výnimočná mama,“ komentoval bývalý bejzbalista.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Jennifer Lopez #New York #Alex Rodríguez #partneri

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...