V plavkách na titulke! 'Normálna' žena Schumer sa starnutia nebojí

Stala sa ambasádorkou normálnych žien v Hollywoode. Či lepšie povedané, žien s normálnymi krivkami. Komička Amy Schumer je aj hviezdou obálky In Style.

08.04.2017 11:40
debata
Herečka Amy Schumer na titulnej strane magazínu... Foto: Reprofoto: In Style
Amy Schumer Herečka Amy Schumer na titulnej strane magazínu In Style.

Pre známy magazín 35-ročná blondínka pózovala v tzv. Beauty vydaní, ktoré je zamerané na krásu ženského tela v každej z jeho podôb. Čitateľky aj čitatelia sa dočkali fotografie, na ktorej Schumer pózuje v bielych plavkách čiastočne ponorená do vody. Hoci optická ilúzia hladiny ju jemne zoštíhľuje, žiadne zužovanie drieku či stehien sa nekonalo. Amy Schumer vyzerá taká, aká skutočne je.

Pre magazín sa herečka, ktorá nedávno odstúpila od filmového projektu o bábike Barbie, vyjadrila aj o starnutí či plastickej chirurgii. „Dobré na tom, že nie som modelka, je fakt, že nemám na mojom tele žiadnu časť, ktorú by som predávala. Ak raz začnem starnúť, neovplyvní ma to. Nikdy som si ešte nič nenechala na tele urobiť, pretože som proste rozkošná. Vyzerám dosť dobre a dokážem pracovať v biznise. A dostávam aj dosť pozornosti od mužov, čo ma teší,“ komentovala herečka.

„Pozerám sa niekedy na moje fotky a vyzerám mladšie, než si o sebe myslím. Takže starnutie ma zatiaľ nedesí,“ doplnila ešte.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #starnutie #obálka #In Style #plastická chirurgia #komička #Amy Schumer

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...