Fanúšikovia Hviezdnych vojen budú prekvapení

Rodina zosnulej americkej herečky Carrie Fisher dala povolenie spoločnostiam Lucasfilm a Disney, aby použili nakrútené zábery v záverečnom dieli novej trilógie Star Wars Episode IX, ktoré sa do kín dostane v roku 2019.

10.04.2017 00:00
Carrie Fisher Foto: ,
Carrie Fisher promuje Hviezdne vojny ako princezná Leia - rok 1980.
debata

Potvrdil to herečkin brat Todd Fisher pre denník New York Daily News. „Je toho súčasťou a myslím, že jej prítomnosť je teraz omnoho silnejšia. Myslím, že jej odkaz by mal pokračovať ďalej. Ľudia si ju zaslúžia,“ dodal herečkin 59-ročný brat. 

V januári spoločnosť Disney potvrdila, že v ďalšom pokračovaní nepoužije digitálnu podobu Carrie Fisher. Jej brat dodal, že dôveruje tvorcom, že urobia skvelé veci. Naznačil tiež, že v budúcnosti možno zverejní niektorý z projektov, na ktorom pracoval so zosnulou sestrou. „Carrie a ja sme mali magický život, a je veľa príbehov, ktoré môžeme povedať. Napísali sme pár vecí. Je možné, že sa k niektorým čoskoro dostanem, pretože som nečakal, že tie príbehy môžu skončiť.  Mali by byť zverejnené. Mnoho slov od Carrie zostalo nevypovedaných,“ vyjadril sa Fisher. 

debata chyba
Viac na túto tému: #Hviezdne vojny #Carrie Fisher

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...