Chrissy Teigen podporuje sny! Venovala peniaze na štúdium

Americká modelka Chrissy Teigen darovala istej Mercedes Edney peniaze na to, aby sa mohla vyučiť za kozmetičku.

10.04.2017 10:44
Chrissy Teigen Foto:
Topmodelka Chrissy Teigen v jednom z kúskov kolekcie H&M Conscious Exclusive.
debata

Mladá žena zo Charlotte v Severnej Karolíne si založila crowdfundingovú kampaň, aby mohla zaplatiť školné šesťtisíc dolárov (v prepočte 5 644 eur) na kozmetickú ško­lu. Tridsaťje­denročná model­ka jej v nej prispela 5 606 do­lármi (5 273 e­ur).

„Vidím, že toto je tvoja dlhodobá vášeň. Som nadšená, že si môžeš splniť svoj sen,“ uviedla rodáčka z Delty v Utahu v komentári pri online zbierke. Edney sa s darom pochválila sériou fotografií na službe Instagram. „Plakala som celú noc a plakala som aj dnes ráno v kancelárii, keď som platila zálohu kozmetickej škole. Už dlho som nebola takáto šťastná,“ napísala k príspevku. 

Christine „Chrissy“ Tei­gen debutovala v roku 2010 na titulnej strane plavkového vydania časopisu Sports Illustrated. O štyri roky neskôr sa pri príležitosti 50. výročia edície objavila na jej obálke spolu s Ninou Agdal a Lily Aldridge.

Pre magazín pózovala aj v rokoch 2011, 2012 a 2013, pričom je aj v tohtoročnom čísle. Predstavila sa tiež napríklad vo videoklipoch ku skladbám All Of Me či Love Me Now jej manžela Johna Legenda. Príležitostne sa venuje aj moderovaniu a herectvu. Je tiež autorkou kuchárskej knihy Lahodné pokušenia (2016).

debata chyba
Viac na túto tému: #pomoc #peniaze #Chrissy Teigen #dar

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...