Odíde z manželstva s miliónmi? Janet Jackson by si mohla prilepšiť

Nečakaný rozchod speváčky Janet Jacksonovej a jej manžela, miliardára Wissama Al Manu môže byť pre speváčku prínosný. Hoci je sama pomerne dobre zabepečenou dámou, rozvod by jej mohol priniesť ďalšie financie.

10.04.2017 16:45
Janet Jackson s priateľom Wissamom Al Mana Foto: ,
Speváčka Janet Jackson s priateľom Wissamom Al Mana na prehliadke dizajnéra Giorgia Armaniho.
debata

Ako píše americký server TMZ.com, Jackson sa za boháča tajne vydala už v roku 2012. Hoci aj v krátkom manželstve sa často ex-partneri súdia o finančné vyrovnanie, vo zväzku sestry slávneho kráľa popu už ubehlo takmer päť rokov. Táto doba je teda skvelým „odrazovým mostíkom“ na to, aby Jacksonovej právnici žiadali od Al Manu peniaze. Ďalším dôvodom môže byť aj spoločný potomok.

Kým speváčkin majetok sa odhaduje na 175 miliónov dolárov, jej partner je výrazne bohatším človekom. Aspoň čo sa financií týka. Developer a stavebný podnikateľ má údajne celkové imanie vo výške jednej miliardy dolárov. Nie je však jasné, či dvojica mala spoločne uzavretú aj predmanželskú zmluvu.

Až čas ukáže, ako prebehne rozvod a či sa napríklad Jackson vráti späť do svojho rodiska, keďže donedávna veľa času trávila s manželom v Európe a tiež v Katare, odkiaľ Al Mana pochádza.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #peniaze #rozvod #Janet Jackson #Wissam Al Mana

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...