To on ju prehovoril! Mel B pomohol opustiť manžela Simon Cowell

Odísť od násilného manžela nie je pre každú žneu ľahké rozhodnutie. Nebolo ani pre speváčku Melanie Brownovú alias Mel B. Pomohol jej však známy porotca.

11.04.2017 14:55
Manželia Stephen Belafonte a Melanie Brown. Foto: ,
Manželia Stephen Belafonte a Melanie Brown.
debata

Reč je o Simonovi Cowellovi, s ktorým sa britská speváčka a tanečnica stretáva v programe Amerika má talent. Mal to byť práve on, kto Mel B presvedčil, že by mala svojho partnera Stephena Belafonteho opustiť.

Podľa informácií portálu TMZ.com sa speváčka viackrát objavila na nakrúcaní so zraneniami či modrinami a štábu nedokázala vysvetliť, čo sa stalo. Vymýšľala si príbehy, že sa potkla, zakopla a podobne. Až Cowell údajne pochopil, že dôvod by mohol byť niekde inde a povzbudzoval bývalú členku Spice Girls, aby sa mu zdôverila. Následne ju údajne prehovoril, aby podala žiadosť o rozvod. „Je to zlý muž,“ konštatoval vraj na adresu Belafonteho, s ktorým má ex-spajska jedno dieťa.

Dvojica je momentálne v rozvodovom konaní, pričom súd bude rozhodovať aj o tom, akým spôsobom bude vychovávaný ich potomok. Belafonte sa k obvineniam, ktoré sa objavili v médiách nevyjadruje a celú kauzu nekomentuje ani Melanie Brown. Podľa správ TMZ však žiada o starostlivosť dcérky Madison a tiež chce, aby mu súd povolil navštevovať desaťročnú Angel – dievča, ktoré má Mel B s komikom Eddiem Murphym.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Simon Cowell #násilie #odchod #manžel #Melanie Brown

+ Čerstvý vzduch a pohyb vonku zlepšia vašu kondíciu.
Nové projekty v práci vám prinesú vzrušenie a výzvy....

+ Nový športový režim prinesie posilnenie tela aj ducha.
Ak niečo pokazíte, aj si zato zaplatíte, myslite však do...