Čo na mne Jennifer neznáša? Anistonovej manžel prehovoril

Môžete byť milujúca manželka, ale niektoré veci na svojej polovičke skrátka neznášate. V prípade Jennifer Anistonovej je to vraj brada jej partnera Justina Therouxa.

12.04.2017 09:50
Jennifer Aniston a Justin Theroux Foto: ,
Manželia Jennifer Aniston a Justin Theroux spoločne na premiére filmu Zoolander 2.
debata

Herec, ktorý sa momentálne predstavuje v záverečnej sérii projektu Pozostalí, sa k tomu priznal v talk-šou moderátorky Ellen DeGeneresovej. Uviedol, že vec sa má tak, že jeho slávna manželka nie je veľkou fanúšičkou zarastených mužov. „Páči sa jej to. Ale len do určitého momentu. Vydrží tak mesiac a potom mi hovorí: ‚Okej, ale už by si sa mal toho zbaviť.‘,“ prezradil 45-ročný Theroux.

Najhoršia situácia vraj nastala v čase, keď nakrúcal prvú sériu spomenutého seriálu a musel mať bradu celý čas. „Vtedy som jej povedal, že si ju musím nechať na celý projekt. A pre ňu to bolo hotové utrpenie,“ vyhlásil herec. „Ale poviem vám pravdu, pre mňa tiež,“ dodal so smiechom.

Theroux nedávno tiež vyhlásil, že bolo skvelé mať tajnú svadbu, ktorú si mohli s Jennifer užiť podľa vlastných predstáv. „Nechceli sme nič hektické. A to sa nám podarilo.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Aniston #brada #Justin Theroux

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...