Sestra zosnulého Heatha Ledgera spomínala: Toto ju stále dojíma!

Už čoskoro bude mať premiéru dokument o známom hercovi Heathovi Ledgerovi. Zosnulý talent, ktorý stvárnil Jokera v snímke Temný rytier a získal za rolu posmrtne sošku Oscara, vraj vrúcne miloval svoju životnú partnerku.

14.04.2017 18:00
Heath Ledger Foto: ,
Heath Ledger na archívnom zábere.
debata

Tvrdí to aspoň jeho sestra Kate, ktorú citoval americký časopis People. „Bol do nej neuveriteľne zamilovaný. Absolútne ho očarila a nevedel sa dočkať, kedy ju bude môcť priviesť domov,“ vyhlásila Kate Ledger. „My všetci sme si ju okamžite zamilovali, takže aj to bolo skvelé,“ spomínala sestra zosnulého umelca.

Zo vzťahu s hollywoodskou herečkou sa narodila dcérka Matilda a prvé roky jej života to vraj vyzeralo na veľkú šťastnú rodinu. Potom však Williams od partnera odišla, čo mal spôsobiť jeho boj so závislosťou a psychické problémy. Práve to sa mu neskôr stalo osudným, keď v roku 2008 zomrel v New Yorku na akútnu intoxikáciu v dôsledku užívania viacerých liekov proti nespavosti a depresiám.

„Všetko, čo Matilda spraví, každý pohyb, mi pripomína Heatha. Myslím si, že prvých päť rokov po smrti muselo každého dojímať, keď sa na ňu pozeral. Privádzala ľudí k slzám,“ prezradila Kate Ledger. „Dnes som konečne šťastná, že sa na ňu môžem pozerať a vidieť skrz ňu vychádzať otcovu energiu. Je to krásne dievča,“ dodala ešte na adresu svojej netere Kate, ktorá v roku 2008 prevzala aj sošku Oscara za svojho brata na vyhlásení cien Americkej filmovej akadémie.

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Michelle Williams #partnerka #Heath Ledger

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...