Britney predo mnou súložila a zvádzala ma nahá, žaluje bodyguard

Americká speváčka Britney Spears má na krku obvinenie zo sexuálneho obťažovania. Žaluje ju jej niekdajší telesný strážca Fernando Flores.

09.09.2010 10:40
Britney Spears Foto:
Speváčka Britney Spears čelí obvineniam zo sexuálneho obťažovania.
debata

Pred ním sa vraj popová princezná opakovane promenádovala nahá a dokonca sa pred ním oddávala sexu. Bodyguard v stredu podľa agentúry Reuters ďalej tvrdil, že mu speváčka spôsobila citové útrapy, keď sa pred deťmi zúrivo hádala so svojím priateľom.

Právnik dvadsaťosemročnej popovej hviezdy odmietol podanie komentovať. Podľa žaloby podanej na losangeleskom súde začal Flores u Spearsovej pracovať tento rok vo februári. Ten tvrdí, že speváčka opakovane robila nežiaduce sexuálne návrhy, volala ho do svojej izby, aby mu ukazovala nahé telo a zasväcovala ho do početných sexuálnych hier, ktoré pred ním vykonávala.

Server TMZ.com zameraný na správy zo života celebrít ďalej informoval o incidente, keď mala údajne Britney na sebe len biele priesvitné šaty a na zem úmyselne pustila predmet, aby sa preň zohla priamo pred svojím služobníkom. Flores tiež vyčíta svojim spolupracovníkom z bezpečnostnej agentúry, že jeho sťažnosti ignorovali a dokonca sa im smiali.

debata chyba

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...