Tajná láska? Táto kráska sa vraj už mesiace stretáva s kolegom

Žeby sa jej to podarilo tajiť toľko mesiacov? Herečka a tanečnica Sofia Boutella údajne randí s hollywoodskym fešákom Chrisom Pineom.

17.04.2017 09:00
debata

Tvrdia to aspoň zdroje, ktoré sa zúčastnili na hudobnom festivale Coachella počas víkendu a ktoré údajne dvojicu videli na vlastné oči vo veľmi partnerských polohách. „Vyzerali úplne ako párik. Celý večer sa držali za ruky,“ citovala relácia Entertainment Tonight nemenovaného informátora.

Na akcii sa vraj objavili na pozvanie magazínu NYLON a hoci prišli s ďalšími dvoma kolegami, ich náklonnosť vraj bola neprehliadnuteľná. „Chris sa držal ďalej od objektívov, ale nechal pózovať Sofiu. Celý čas na ňu láskyplne hľadel,“ potvrdil zdroj.

Tridsaťpäťročná tanečnica pred pár mesiacmi zverejnila na svojom Instagrame spoločný záber s Pineom. Išlo však o reklamu na film Hell Or High Water, konkrétne záber z londýnskej premiéry. V popise fotografie nazvala Pinea „špeciálny špeciálny a môjmu srdcu drahý človek“ a doplnila, že „som na neho nesmierne hrdá“.

Médiá to však vtedy vnímali ako ocenenie filmového kolegu. Zdá sa, že už vtedy sa možno zrodili základy ich lásky, ktorá trvá dodnes.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Chris Pine #Coachella #Sofia Boutella

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...