Dokonalá rodinka! Kardashian si Veľkú noc užila aj so zajacom Westom

Na Slovensku sa oblieva a šibe, v Amerike majú veľkonočné párty už v nedeľu. A jednu takú, poriadne veľkolepú, zorganizovala aj slávna Kim Kardashian.

17.04.2017 11:03
debata
Rodinná fotografia z veľkonočnej oslavy, na... Foto: Twitter
Kim Kardashian, Rodinná fotografia z veľkonočnej oslavy, na ktorej pózuje Kim Kardashian, jej manžel Kanye West a deti - dcéra North a syn Saint.

Televízna celebrita sa so svojimi sestrami a tiež kamarátkou, topmodelkou Chrissy Teigen vrhla do víru zábavy na popoludňajšom večierku. Nechýbali na ňom veľkonočné zajace, košíky plné maľovaných a čokoládových vajíčok, ale aj živé jahňatá.

Kardashianka, samozrejme, všetko dôkladne zdokumentovala na jednotlivých kontách, na ktorých prispieva v rámci internetu. Azda najviac však zaujal twitterovský záber celej rodinky, na ktorom pózuje s manželom Kanye Westom a oboma ratolesťami – dcérkou North a synom Saintom.

Raper Kanye West sa prezliekol za veľkonočného... Foto: Twitter
Kanye West Raper Kanye West sa prezliekol za veľkonočného zajaca, aby pobavil deti.

Celá família si vraj veľkonočnú náladu užila naplno. Prekvapenie si pre najmenších pripravil aj samotný raper. Ako naznačujú fotky od 36-ročnej Kim, raper sa prezliekol za veľkonočného zajaca a zabával všetky pozvané deti. Sekundoval mu aj spevák John Legend, ktorý sa tiež navliekol do kostýmu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #Kim Kardashian #Kanye West #oslava #Veľká noc #zajac

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju nevyhnutne potrebuje.
Dôležité rozhodnutia prinesú očakávané zisky....

+ Odložte všetky monitory a nechajte dnes svoje oči do sýtosti oddýchnuť.
Príležitosť na zlepšenie finančnej...