Vyrastať s duševne chorou mamou? Naučilo ma to veľa, tvrdí Palmer

Psychické problémy jedného z členov rodiny vždy zasahujú aj ostatných. Herečka Teresa Palmer s tým má viac ako osobnú skúsenosť.

19.04.2017 00:00
Herečka Teresa Palmer. Foto: ,
Herečka Teresa Palmer.
debata

Matka slávnej austrálskej krásky, ktorá sa objavila napríklad v snímke Hacksaw Ridge, trpela mániodepresívnou psychózou, čo sa výrazne odrážalo na fungovaní celej rodiny. Tridsaťjedenročná plavovláska si na toto obdobie zaspomínala v rozhovore pre austrálske vydanie magazínu Vogue.

„Stala som sa sebestačnou, pretože som musela vyrásť veľmi rýchlo. Napriek tomu, že si uvedomujem, že to nebolo celkom typická výchova, som vďačná za všetky tie zážitky a skúsenosti,“ uviedla pre magazín.

„Všetko ma naučilo, ako sa mám postarať o seba samu. Myslím si, že ak by som to nezažila, nikdy by som nebola schopná prísť v devätnástich rokoch do Ameriky a prežiť tie prvé náročné roky, keď som sa cítila zúfalo osamelá,“ komentovala tiež Palmer, ktorej prvým americkým filmovým projektom mala byť snímka Jumper z roku 2008. Hoci rolu pôvodne dostala, neskôr sa filmové štúdia rozhodli ju preobsadiť a post jej vyfúkla herečka Rachel Bilson.

Napriek tomu, že údajne celú situáciu vnímala veľmi citlivo a ťažko, ďalšie roky sa už niesli v znamení úspechov a Palmerovej, ktorá sa tiež objavila v projektoch Warm Bodies alebo Knights of cups, ukázali, aké vrtké môže byť šťastie vo filmovom priemysle.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozhovor #Teresa Palmer #matka #Vogue #psychické problémy #detstvo

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...