Zmení sa niekedy? Zlý chlapec Chris Brown zasa rozdával rany

Americký r'n'b spevák Chris Brown údajne napadol fotografa. Podľa informácií magazínu People sa incident stal v pondelok v klube AJA Channelside vo floridskom meste Tampa približne o 1:00 miestneho času.

18.04.2017 11:56
Americký spevák Chris Brown. Foto: ,
Americký spevák Chris Brown.
debata

Dvadsaťsedemročný interpret vraj udrel 28-ročného muža, pretože ho odfotil pri príchode do podniku, za ktorého návštevu mu zaplatili. Ako v stanovisku informovali zástupcovia polície, Brown bol v klube len pár minút a pred ich príchodom odišiel. Fotograf, ktorý pre podnik pracuje, aj napriek menšiemu poraneniu pery odmietol zdravotnú starostlivosť. 

Ako uviedol zástupca polície v Tampe, vyšetrovanie v prípade pokračuje, Browna ale zatiaľ nezadržali. „V tomto štádiu vyšetrovania sme pána Browna nedokázali kontaktovať,“ vyjadril sa hovorca pre menovaný magazín. Fotograf údajne plánuje speváka zažalovať.

Zástupcovia spomínaného klubu sa k napadnutiu vy­jadrili na sociálnej sieti Facebook. „Je smutné prizerať sa incidentom, aký vyvolal Chris Brown s jeho tímom. AJA Channelside a jeho zamestnanci sa ospravedlňujú za nepríjemnosti,“ uviedli.

debata chyba
Viac na túto tému: #žaloba #Chris Brown #fotograf #úder

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...