Ďalšie kilá šli preč! Brad Pitt šokuje, jeho chudá figúra už robí starosti

Už na nedávnej premiére filmu The Lost City of Z sa herec a producent Brad Pitt ukázal v akomsi unavenom a poblednutom stave. Novinári si všimli, že viditeľne schudol.

18.04.2017 13:15
Brad Pitt Foto: ,
Brad Pitt na premiére filmu Stratené mesto Z v Los Angeles pred pár týždňami. Odvtedy údajne ešte schudol.
debata

Nové zábery z uplynulého víkendu, ktoré sa objavili na zahraničných portáloch, túto domnienku naplno potvrdili. Päťdesiattriročný herec za posledné mesiace zhodil niekoľko kilogramov a pod svetlou košeľou sa jasne črtalo jeho kostnatejšie telo.

Samozrejme, mnohé periodiká vidia ako dôvod hercovej zmeny jeho rozvod s manželkou Angelinou Jolieovou. A tiež fakt, že sa momentálne môže vídať oveľa menej so svojimi šiestimi deťmi, ktoré spolu s herečkou vychovávali.

Jolie požiadala o rozvod v septembri minulého roka a spočiatku to vyzeralo, že medzi expartnermi vypukne vojna o starostlivosť o deti a „špinavá biellizeň“ sa bude prať verejne.

Práve Pitt sa mal zasadiť o to, aby sa rozvodové konanie odohrávalo za zavretými dverami a ani jeden z partnerov nedovolil novinárom prístup k informáciám. Hercovi ide o blaho detí a tiež súkromie, ktoré je v Hollywoode veľmi vzácnou komoditou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Brad Pitt #chudnutie #postava #trápenie #štíhly

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...