Je to isté. Na Pippinu svadbu si princ Harry berie túto krásku!

Donedávna to jasné nebolo, ale už je. Herečka Meghan Markle sa zúčastní na svadbe Pippy Middletonovej.

18.04.2017 14:45
Meghan Markle Foto: ,
Americká herečka Meghan Markle na archívnom zábere.
debata

Tvrdí to aspoň magazín People, podľa informácií ktorého sa kanadská herečka objaví na dlhoočakávanom obrade ako garde a partnerka princa Harryho. Ako píše časopis, 35-ročnú hrdinku seriálu Suits si môže Harry priviesť na slávnostnú recepciu, na kostolnom obrade v katedrále Svätého Marka sa však nezúčastní. Dôvodom je prísne pravidlo, že k sobášu nie sú pripustené neoddané páry.

O láske medzi ryšavým britským princom a pôvabnou herečkou sa píše už nejaký ten mesiac. Harry má očividne pre brunetku s mandľovými očami a filantropickým myslením, veľkú slabosť. Svedčať o tom môže aj fakt, že sa nezúčastnil na veľkonočných bohoslužbách s celou rodinou. Namiesto toho odletel za svojou partnerkou do Toronta, aby mohli spoločne stráviť veľkonočný víkend.

Sestra vojvodkyne Catherine, Pippa Middleton si vezme dlhoročného partnera Jamesa Matthewsa na ceremoniáli v sobotu 20. mája. Už dnes je jasné, že na svadbe nebude chýbať celá Pippina rodina. Jej neter a synovec, princezná Charlotte a princ George, budú nevestu sprevádzať na ceste k oltáru.

debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #svadba #Pippa Middleton #Meghan Markle

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....