Už sú v rodine dvaja! Victoria Beckham má Rád britského impéria

Anglická speváčka a módna návrhárka Victoria Beckham si v stredu prevzala Rad britského impéria v hodnosti dôstojník (OBE).

19.04.2017 15:51
debata
Dizajnérka Victoria Beckham si prevzala... Foto: SITA/AP, Yui Mok
Britain Victoria Beckham Dizajnérka Victoria Beckham si prevzala vyznamenanie z rúk princa Williama, vojvodu z Cambridge.

Rodáčke z Harlow vyzna­menanie odovzdal britský princ William. Štyridsaťtriroč­ná bývalá členka skupiny Spice Girls dostala spomínaný titul za prínos módnemu priemyslu.

Na slávnostnom udeľovaní ju sprevádzal manžel, bývalý futbalista David Beckham, ktorý získal rovnaké vyznamenanie v roku 2003, a jej rodičia. „To že som dnes bola v Buckinghamskom paláci, bolo pre mňa absolútnym potešením. Som pyšná na to, že som Britka. Som poctená, že som dostala OBE od vojvodu z Cambridge. Ak snívate vo veľkom a tvrdo pracujete, môžete dosiahnuť veľké veci. Som šťastná, že sa o túto špeciálnu príležitosť môžem podeliť s mojimi rodičmi a manželom, bez ich lásky a podpory by nič z tohto nebolo možné,“ vyjadrila sa o titule Beckham. 

Počas ceremoniálu princ William vyznamenal aj atlétku Jessicu Ennis-Hill a herca Marka Rylancea. Tridsaťjedenročná športovkyňa dostala titul rytierka-komandérka (DBE), o 26 rokov starší držiteľ Oscara si zase prevzal rytiersky titul.

debata chyba
Viac na túto tému: #princ William #Victoria Beckham #vyznamenanie

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...