Spávam pri mojich dvojičkách, potrebujem ich, hovorí Celine Dion

Speváčka Celine Dion síce patrí medzi vyťažené umelkyne, ale svoj život dokázala naplno prispôsobiť rodine. Dôvodom bolo aj úmrtie jej manžela Reného.

21.04.2017 15:31
Speváčka Celine Dion v róbe Zuhair Murad. Foto: ,
Speváčka Celine Dion na archívnom zábere.
debata

„Zorganizovala som sa tak, aby som sa necítila sama,“ citoval kanadskú speváčku The Sun. „Takže som si zaobstarala velikú, fakt velikánsku posteľ a spávam v nej s mojimi dvojčatami,“ prezradila Dion, ktorá má okrem šesťročných synov Eddyho a Nelsona aj staršieho syna Reného.

Podľa jej vlastných slov sa v blízkosti svojich detí cíti veľmi bezpečne. „Potrebujem ich. Jasné, že keď bude čas, aby sa presťahovali do vlastnej izby, bude pre nich pripravená. Ale teraz spolu pozeráme veľa televízie, stáva sa zo mňa objaviteľ kanála Disney,“ pokračovala ešte 49-ročná hudobná diva.

Vyrovnať sa so smrťou otca a manžela nebolo v rodine niekoľkonásobnej držiteľky ceny Grammy jednoduché. Dion hovorí, že sa jej to darí aj preto, lebo je silná. A deťom vštepila, aby na svojho zosnulého otca mysleli denne. „Posielame mu bozk každý večer. Máme malý rituál, keď mu hovoríme zbohom s jeho fotografiou v rukách. Potom sa s ním deti zhovárajú. Napíšu nejaké vety, vložia ich do balónov a tie balóny posielame do nebies,“ odhalila speváčka pre noviny.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #úmrtie #rozlúčka #Céline Dion #dvojičky

+ Joga a meditácia posilnia nielen telo, ale aj myseľ.
Uznania za tvrdú prácu sú na dosah, vytrvajte v úsilí....

+ Udržiavajte telo v tom najlepšom stave, nech príde čokoľvek.
Nikto nemôže za vaše zlyhania, len vy sami....