Zamilovaná Lopez o láske: Prespal u nej Rodriguez už po prvom rande?

Po boku speváčky a herečky Jennifer Lopezovej sa už vystriedalo niekoľko mužov. Trikrát bola dokonca vydatá. Teraz vyzerá akoby konečne našla toho pravého.

26.04.2017 09:20
debata
Speváčka a herečka Jennifer Lopez a jej nový... Foto: Profimedia
Jennifer Lopez a jej nový partner Alex Rodriguez Speváčka a herečka Jennifer Lopez a jej nový partner Alex Rodriguez počas návštevy New Yorku.

Štyridsaťsedemročnú latino divu už niekoľko týždňov vídať po boku bývalej športovej hviezdy – bejzbalistu Alexa Rodrigueza. Naposledy si spoločne užili romantickú návštevu New Yorku, kde ich paparazzovia zachytili pri návšteve reštaurácie The Sea Grill a tiež prehliadke Rockefellerovho centra.

Počas nedávnej návštevy talk-šou Ellen DeGeneresovej sa speváčka rozprávala o tom, ako sa so športovcom vlastne zoznámili. „Sedela som na obede. Jedla som svoju polievku a šalát a uvidela som ho. Tak som ho poklepala po pleci, keď prechádzal okolo,“ prezradila Lopez v rozpakoch z otázok moderátorky. Jej telefónne číslo vraj už športovec mal, keďže sa kedysi stretli pracovne. „Napísal mi a pozval ma na večeru. Tak som šla. Bola to veľmi príjemná večera,“ komentovala s úsmevom speváčka.

„Aj u teba prespal,“ opýtala sa bez okolkov Ellen DeGeneres. „Nie, neprespal! U mamy sa neprespáva na prvom rande,“ vyhŕkla prekvapená Lopez, ktorá si na nakrúcanie epizódy priviedla aj svoje dvojčatá Maxa a Emme – deti, ktoré má s exmanželom Marcom Anthonym.

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #rande #Jennifer Lopez #Alex Rodríguez #zoznámenie

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...