Zo sexidolu je nádherná romantička! Jessica Alba očarí

Podnikavá herečka sa usmieva z titulky magazínu Elle, rozpráva o svojich vzťahoch.

27.04.2017 11:50
debata

Od roku 2008 je Jessica Alba vydatá za poducenta Casha Warrena. A hoci médiá už pár razy špekulovali o kríze v ich dlhoročnom manželstve, nič také sa doposiaľ nepotvrdilo. O manželovi sa krásna hviezda a šikovná podnikateľka rozhovorila aj v austrálskej mutácii magazínu Elle.

„Bola som sama osem mesiacov, než som stretla môjho manžela, takže som nemala čas nejako skúšať vzťahy. A bola som opartná, čo sa môjho imidžu v tomto smere týka,“ opísala spokojná dvojnásobná mama.

Jessica Alba na titulke austrálskej Elle. Foto: Elle
Jessica Alba Jessica Alba na titulke austrálskej Elle.

Dokonca si v rozhovore zaspomínala aj na svoj vzťah z minulosti, kedy ako hviezda seriálu Dark Angel randila so svojím kolegom, Michaelom Weatherlym. Ten bol od nej starší o 12 rokov. „Bola som zasnúbená s človekom, ktorý bol odo mňa starší o 12 rokov, on bol dospelý, ja ešte dieťa.“ Párik spolu randil v rokoch 2000 až 2003. Následne herečka spoznala svojho terajšieho manžela, s ktorým sa stretla počas nakrúcania filmu Fantastická štvorka.

Alba na titulke pózuje vo výrazných žltých šatách posiatych ružovými kvietkami, hnedé vlasy má zapletené vo vrkoči. A hoci na zábere ani zďaleka nepôsobí ako sexidol, dokáže zaujať aj ako nežná romantička.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jessica Alba #manžel #Elle

+ Čas na detoxikáciu, obnovte svoje fyzické sily.
Váš dávny sen sa môže splniť už čoskoro, preto na tom...

+ Nájdite čas na relax, zmierni to stres.
Úspech v podnikaní je blízko, verte svojim schopnostiam....