Zažil ťažké chvíle: Kimmel prehovoril o synovej operácii srdca

Americký moderátor, komik a producent Jimmy Kimmel oznámil, že jeho najmladší syn William, ktorý prišiel na svet 21. apríla, podstúpil tri dni po narodení operáciu srdca.

02.05.2017 15:36
Moderátor Jimmy Kimmel na archívnom zábere. Foto: ,
Moderátor Jimmy Kimmel na archívnom zábere.
debata

Urobil tak počas pondelkovej epizódy televíznej šou Jimmy Kimmel Live!. „Voláme ho Billy, zdal sa byť normálne zdravé dieťatko. Veľmi pozorná zdravotná sestra v nemocnici Cedars-Sinai počula na jeho srdci šelest a bol trochu fialový, čo nie je normálne. Odborníci zistili, že sa mu do krvi nedostával dostatok kyslíka, čo mohli spôsobovať jeho pľúca alebo srdce,“ uviedol dojatý 49-ročný rodák z New Yorku vo svojom monológu a vysvetlil, že sa chlapec narodil s vrodenou chybou srdca a v stene rozdeľujúcej jeho ľavú a pravú stranu mal otvor.

Chlapec následne 24. apríla absolvoval v Detskej nemocnici v Los Angeles úspešnú otvorenú operáciu srdca a po šiestich dňoch od narodenia ho z nemocnice prepustili domov. Ako Kimmel vysvetlil, jeho syna čakajú ešte ďalšie dva zákroky, z ktorých prvý postúpi o tri až šesť mesiacov a ďalší, keď bude starší. „Chúďatko, nielenže má choré srdce, ale zdedil aj moju tvár,“ dodal žartovne a zároveň sa poďakoval všetkým zamestnancom v spomínaných nemocniciach, ktorí sa o novorodenca postarali, svojej manželke, rodine, priateľom a známym za podporu.

William je druhým dieťaťom Kimmela a jeho manželky Molly McNearney. Dvojica tiež vychováva dvojročnú dcéru Jane. Moderátor má okrem toho 25-ročnú dcéru Katie a 23-ročného syna Kevina z prvého manželstva s Ginou Maddy.

Kimmel je momentálne na otcovskej dovolenke a jeho úlohy moderátora spomínanej televíznej šou sa zhostia jeho známi priatelia. V utorok to bude Will Arnett, v stredu Anthony Anderson, vo štvrtok Kristen Bell a v piatok David Spade.

debata chyba
Viac na túto tému: #syn #operácia #srdce #Jimmy Kimmel

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...