Bardem o manželke Cruzovej: Fakt som premýšľal, či si s ňou začať

Sú spolu už sedem rokov a predtým sa poznali roky ako kolegovia a priatelia. Herec Javier Bardem však na svoju polovičku prezradil (možno nie až tak) nečakané tajomstvo.

04.05.2017 00:00
Penelope Cruz a Javier Bardem Foto: ,
Herecký manželský pár Penelope Cruz a Javier Bardem na archívnom zábere.
debata

Držiteľ Oscara v novom rozhovore pre magazín GQ priznal, že veľa premýšľal, či má začať randiť s herečkou Penelope Cruzovou, ktorú si však napokon vzal za manželku. Dôvodom jeho váhania má byť herečkina ohnivá povaha.

Bardem prirovnal Cruzovú k postave vo filme Woodyho Allena Vicky Cristina Barcelona, v ktorom si zahrali spoločne a ktorý stál pri zrode ich vzťahu. „Má v sebe tú zúrivosť. Sú tam scény, v ktorých sa hádame. Scény, v ktorých trieska o zem taniermi. A ja som si hovoril. Naozaj chcem práve toto? Penelope má totiž v sebe horúcu krv. Vášeň pre všetko, do čoho sa pustí, alebo čo robí,“ opísal svoju polovičku 48-ročný herec.

Pre pánsky magazín však zároveň doplnil, že napokon to bola práve Cruzovej povaha, ktorá ho presvedčila. „Jej vášnivá osobnosť ju robí veľmi príťažlivou. Má v sebe krásu aj sexepíl. Má oboje,“ komentoval na adresu 43-ročnej partnerky, ktorej rola v spomenutom filme priniesla sošku Oscara.

Herecká dvojica sa vzala o dva roky neskôr. Bardem mal za sebou prvé nevydarené manželstvo, pre Cruzovú ide o prvý zväzok. Dvojici sa narodili zatiaľ dve ratolesti – dcérka a syn.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #vzťah #Penelope Cruz #Javier Bardem #vášeň

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....