Brad Pitt prehovoril o rozvode aj alkoholizme: Už tak nechcem žiť!

Hollywoodsky herec Brad Pitt poskytol prvý veľký rozhovor od rozvodu s manželkou Angelinou Jolieovou. Vyjadril sa k ťažkým chvíľam manželstva, ale aj svojmu údajnému alkoholizmu.

05.05.2017 00:00
Brad Pitt Foto: ,
Herec Brad Pitt na archívnom zábere.
debata

Práve v čase ohlásenia rozvodu médiá vyrukovali s tým, že 53-ročný herec mal problémy s alkoholom a návykovými látkami – konkrétne marihuanou. Pre magazín GQ Pitt priznal, že s pitím to u neho zašlo priďaleko. „Chľastal som priveľa. Stal sa z toho problém,“ hovoril otvorene. Pokračoval s tým, že momentálne je to už polroka, čo vôbec nepil alkohol. „Mohol by som popíjať pod stolom s vlastnými zásobami. Ale už nechcem žiť ďalej takýto život,“ vyhlásil otvorene otec šiestich detí, o ktorých starostlivosť sa stále dohaduje s bývalou partnerkou Angelinou Jolieovou.

Ako pre GQ Pitt uviedol, práve na blahu detí mu záleží najviac. Mrzí ho, že médiá tak necitlivo zasahujú do ich súkromia. „Bolí ma, ak ich niekto zatiahne do vecí, ktoré boli napísané len pre to, aby sa lepšie predávali magazíny,“ pokračoval Pitt, ktorý sa vyjadril aj k náročnému rozvodovému procesu. Priznal, že v okolí má mnoho príkladov bývalých partnerov, ktorí sa pri rozvode stali úhlavnými nepriateľmi.

„Počul som jedného právnika povedať, že pri rozvode nevyhrá nikto. Ide len o to, koho to zraní viac,“ vyhlásil v interview Pitt a dodal, že podľa neho je to veľká pravda. On by vraj nechcel venovať svoj čas a energiu tomu, aby sa pokúšal bojovať proti bývalej partnerke. „Tak nechcem žiť,“ zdôraznil.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bolesť #alkohol #Brad Pitt #rozvod #rozhovor #GQ

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...