Štíhlučký driek sa pred svadbou hodí! Pippa Middleton je v top forme

O dva týždne sa z Pippy Middletonovej, mladšej sestry vojvodkyne Kate, stane vydatá dáma.

06.05.2017 12:45
debata

Ešte ako snúbenica sa objavila v spoločnosti, dokonca aj so svojím budúcim manželom, finančníkom Jamesom Matthewsom (41). A všetko nasvedčuje tomu, že mladšia sestra vojvodkyne je pred svadbou v top forme.

Pippa Middleton počas akcie... Foto: Profimedia
Pippa Middleton Pippa Middleton počas akcie "ParaSnowBall 2017" v Londýne.

33-ročná budúca nevesta sa ukázala na podujatí „ParaSnow Ball“ v Londýne, na ktoré zvolila šaty zaujímavej modrej farby britskej značky ERDEM Heta, v ktorých pôsobila veľmi žensky aj vďaka zúženému pásu. Na opálenej tvári žiaril jej biely úsmev, tmavé vlasy jej voľne padali rozpustené na plecia.Celkovo vyzerala Pippa relaxovamne a spokojne, svadobný stres akoby ju zďaleka obchádzal.

Pippa Middleton sa vydá za svojho snúbenca, Jamesa Matthewsa, 20. mája. „Áno“ si povedia v kostole v svätého Marka v mestečku Berkshire. Následne má okolo 400 hostí zamieriť do desať kilometrov vzdialenej rezidencie Middletonovcov, kde ich budú čakať stany s pohostením aj tanečný parket.

Družičkou na očakávanej svadbe bude 2-ročná princezná Charlotte. Oficiálna úloha pre vojvodkyňu Kate zatiaľ nie je jasná. Svoju rolu zohrá aj princ George, ktorý dostal úlohu „page boya“. Ide o družbu, ktorý však môže nielen sprevádzať družičku, ale napríklad aj priniesť prstene pred oltár.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Pippa Middleton

+ Na alkohol dnes zabudnite, zvoľte si dnes inú cestu.
Osviežte si myseľ a opakujte si čo už viete a k tomu sa...

+ Ostaňte dnes doma a oddýchnite si, potrebujete to.
Využívajte svoje odborne znalosti a osviežte si ich....