Demi Mooreovú žalujú za úmrtie muža v bazéne pri jej dome

Americká herečka Demi Moore čelí žalobe v prípade úmrtia 21-ročného Edenilsona Stevena Vallea, ktorý sa v roku 2015 počas večierka utopil v bazéne pri jej dome v Los Angeles.

07.05.2017 10:34
Demi Moore Foto: ,
Herečka Demi Moore na oslavách magazínu Harper's Bazaar.
debata

Päťdesiatštyriročnú rodáčku z mesta v Roswell v Novom Mexiku žalujú rodičia zosnulého. Tí ju podľa informácií portálu TMZ v ostatných dňoch pridali ako jednu z obžalovaných do žaloby, ktorú podali ešte vo februári. Moore a skôr žalovaná spoločnosť Tree House Trust vlastniaca danú nehnuteľnosť, herečkin asistent a ďalšia nemenovaná osoba, s ktorou organizoval spomínaný večierok, čelia obvineniu z usmrtenia.

Ako informuje TMZ, Jorge a Maria Valleovci vo svojej žalobe uvádzajú, že Moore nemala v bazéne žiadne značenie hĺbky či varovanie pred možnými bezpečnostnými rizikami. Na jeho koncoch vraj boli tiež rozložené kamene, ktoré predstavovali nebezpečenstvo zakopnutia. Okrem toho rodičia zosnulého tvrdia, že voda v bazéne mala 38 stupňov Celzia, čo spôsobuje zhoršenú funkciu mozgu.

Spomínaný Valle sa utopil v herečkinom bazéne v júli 2015. K incidentu došlo počas párty, ktorú organizoval jej asistent, keď Moore odcestovala mimo USA. Muž údajne počas večierka zmizol na zhruba desať alebo 15 minút a následne našli jeho bezvládne telo plávať v bazéne. Ako uviedli policajné zdroje pre spomínaný portál, Valle nevedel plávať. Herečka sa v tom čase vyjadrila, že je v „absolútnom šoku“ a úmrtie označila za „nepredstaviteľnú tragédiu“.

debata chyba
Viac na túto tému: #úmrtie #žaloba #bazén #Demi Moore

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...