Thomas Puskailer čaká na zázrak po slovensky, pozrite si jeho klip

Slovenský spevák holandského pôvodu Thomas Puskailer zverejnil skladbu Čakám na zázrak. Ide o interpretovu prvú pieseň v slovenčine.

11.05.2017 16:00
Thomas Puskailer Foto:
Spevák Thomas Puskailer.
debata
O text sa postaral Martin Sarvaš. „Pôvodná skladba sa volala Waiting, a to je v preklade čakať. Slovenský text mi napísal skvelý Martin Sarvaš a je o tom, že ak čakáme v živote na zázrak, mali by sme si uvedomiť, že príde až vtedy, ak sami na sebe zapracujeme. S Martinom Sarvašom sa mi pracuje výborne, vždy vie presne nájsť tie správne slová, ktoré sa k mojej hudbe hodia,“ uviedol spevák.

Fanúšikovia a fanúšičky si k piesni Čakám na zázrak môžu pozrieť aj videoklip, v ktorom sa predstavil aj samotný interpret. „Klip sme nakrúcali v niekoľkých lokalitách v Nitre, hlavne však v historickom centre mesta. Nitra má príjemnú atmosféru typického slovenského mesta, nie je malá, ale ani príliš veľká, preto sme sa rozhodli nakrúcať práve tu.Hlavnou myšlienkou klipu je chuť pomáhať druhým a snažiť sa rozjasňovať ich dni, hoci aj len malým úsmevom. Všetci sme rovnakí, nezáleží na tom, kto má aké povolanie, či kto je verejne známy. Pomáhať by sme si mali všetci. A tiež sa viac usmievať. Slovákom úsmev na tvárach akosi chýba. Čakanie na svoj zázrak si môžeme spríjemniť, netreba sa nikam ponáhľať a mračiť sa, všetko má svoj čas a s úsmevom je život krajší. Som jeden z vás – normálny chalan od vedľa. Preto aj v klipe účinkujú nie herci, ale obyčajní a zaujímaví ľudia, akých možno stretnúť kedykoľvek na ulici,“ vyjadril sa Puskailer.

debata chyba
Viac na túto tému: #Thomas Puskailer #Čakám na zázrak

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....