Nehovoríme spolu, priznala sa Jenner o nevlastnej dcére Kardashianke

V čase, keď bývalý americký olympionik Bruce Jenner podstúpil zmenu pohlavia a stala sa z neho Caitlyn Jenner, celá rodina stála po jeho boku. Aspoň pred kamerami. Dnes je všetko inak.

13.05.2017 12:40
Caitlyn Jenner Foto: ,
Caitlyn Jenner na zábere k promo aktivitám jej nových memoárov The Secrets of My Life.
debata

Caitlyn Jenner uviedla pred pár týždňami do predaja novú autobiografiu, ktorá odhaľuje veľa zo súkromia rodiny Jennerovcov a Kardashianovcov – rodiny, ktorú Amerika spoznala aj vďaka megaúspešnej reality-šou. Lenže, nie všetko sa zvyšným členom rodiny pozdáva.

Priamo v médiách sa odohralo viacero rozhovorov, v ktorých sa členky kardashianovského klanu hnevajú na Caitlyn Jennerovú za jej príliš úprimnú spoveď. Objavili sa tiež tvrdenia, že veľa veci je nepravdivých. Nech už je to, ako chce, Caitlyn priznala, že rodinné väzby poriadne ochladli.

Počas návštevy v austrálskej The Today Show sa priznala, že už dlhý čas nehovorila so svojou adoptívnou dcérou Kim Kardashianovou. „Milujem Kimberly, myslím si, že to je úžasná osoba,“ vyhlásila Jenner. „Ale ak mám byť úprimná, skutočne je to už nejaký čas, čo sme spolu hovorili naposledy. Myslím si, že veci sa musia trochu upokojiť. Radšej si držím odstup,“ pokračovala Jenner.

„V rodine Kardashianovcov je priveľa drámy. V knihe je veľa mojich názorov o chvíľach, ktoré som prežívala ja sama a s mojou rodinou. Ale vždy, keď sa snažím povedať svoj názor, tak je to s mojou rodinou trochu náročné. Je to skúška,“ komentovala ambasádorka práv transgender osôb, ktorá sa nedávno vyznala tiež z túžby uchádzať sa o verejnú politickú funkciu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rodina #Kim Kardashian #roztržka #rozpor #Caitlyn Jenner

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...