Nahé selfie aj sex na verejnosti! Táto 70-nička teda vie prekvapiť

Navštíviť šou moderátorky Ellen DeGeneresovej sa niekedy nevypláca. Mohli by ste prezradiť na seba aj to, čo ste radšej chceli zamlčať. Ale herečka Goldie Hawn sa dobre zabávala.

12.05.2017 17:00
Kurt Russell a Goldie Hawn Foto: ,
Herecký pár Kurt Russell a Goldie Hawn pózujú fotografom po odhalení ich vlastných hviezd na Chodníku slávy v Los Angeles.
debata

Práve o sedemdesiatročnej hollywoodskej veteránke je reč. Keď Hawn propagovala s kolegyňou Amy Schumerovou filmovú novinku Snatched, moderátorka sa s nimi zahrala hru na pravdu. Museli odpovedať pravdivo na otázku, či nikdy v živote neskúsili konkrétnu aktivitu. Aby to bolo zábavnejšie, zoznam moderátorky obsahoval samé pikantné otázky.

„Nikdy ste si nenafotili nahú selfie,“ opýtala sa moderátorka a na jej prekvapenie bola odpoveď Hawnovej pozitívna. Pri dáme v dôchodkovom veku celkom prekvapí, že si robila doma nahé fotografie. Hawn to však následne vysvetlila. „Vlastne by som mala odpovedať, že som to nikdy nerobila. Nefotím si selfie. Vtedy ma nahú fotil Kurt,“ prezradila na adresu svojho dlhoročného partnera – herca Kurta Russella.

Jeho meno zaznelo však aj pri ďalšej otázke. Moderátorku totiž zaujímalo, či jej dve návštevníčky nikdy neprichytila polícia pri sexe na verejnom mieste. Zatiaľ čo Schumer odpovedala negatívne, Hawn pritakala áno. „Ale tiež to bolo s Kurtom,“ zasmiala sa ospravedlňujúco.

Práve tento príbeh nedávno odtajnil samotný Russell v jednom z rozhovorov v médiách. Išlo vraj o prvý sex partnerov, ktorí sú spolu už vyše tridsať rokov. Polícia našťastie nebola prísna a poslala roztúžených milencov na hotel.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #návšteva #nahota #hra #moderátorka #Goldie Hawn

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...