Odkedy prestala s marihuanou, Cyrusovej život je iný! V čom?

Z dobrého dievčaťa sa stala divoškou a následne sa znovu vrátila k imidžu dobrého dievčaťa. Speváčka Miley Cyrus to pekne strieda.

15.05.2017 00:00
Moderátorka večera Miley Cyrus vystriedala... Foto: ,
Tento imidž Miley Cyrusovej je už zdá sa minulosťou.
debata

Bývalá hviezda seriálového hitu Hannah Montana sa s novinkou Malibu, ktorú zložila pre svojho snúbenca Liama Hemswortha, vrátila k decentnejšiemu a romantickejšiemu imidžu. Ako už dávnejšie priznala, skoncovala aj s mäkkými drogami a už niekoľko týždňov nefajčila marihuanu.

„Momentálne to už bude nejakých osem-deväť týždňov, čo som čistá,“ vyhlásila Cyrus v rozhovore s rádiom SiriusXM. „V minulosti sa ma neustále pýtali, či som v pohode. Veľa ľudí za mnou chodilo a pýtali sa, či potrebujem pomoc. Vtedy som im hovorila, že ak niečo budem potrebovať, tak to spravím. Či už by som chcela skončiť, alebo začať, zvládnem to sama. Jednoducho som sa rozhodla, že už nebudem viac fajčiť marihuanu a je to pre mňa teraz oveľa jednoduchšie,“ pokračovala americká speváčka.

Podľa jej slov sa jej život prekvapivo zmenil. „Získala som odrazu veľa energie. Keď na niečom pracujem, som posadnutý človek, ktorý neustále potrebuje byť v pohybe. Ale práve preto mi to pomáha. Veci sú odrazu ľahšie hotové,“ dodala Miley Cyrus.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Miley Cyrus #marihuana #imidž #zmena #zivot

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...