Hurley vysúdila odškodné za odpočúvanie. Toto spravila s penizami!

Anglická herečka Elizabeth Hurley dostala odškodné a ospravedlnenie od spoločnosti Mirror Group Newspapers (MGN) za nedovolené odpočúvanie jej telefónu, na základe ktorého novinári v rokoch 1998 až 2007 o rodáčke z Basingstoke v Hampshire publikovali 58 článkov.

18.05.2017 15:51
Italy Coppola Opera Foto: ,
Modelka a herečka Elizabeth Hurley na archívnom zábere.
debata

„Na vytrvalý, až voyerský záujem MGN o jej tehotenstvo počas rokov 2001 až 2002 aj dnes spomína s hnevom a hrôzou. Počas toho obdobia novinári MGN zverejnili viacero článkov, pričom každý s citlivými informáciami o tehotenstve,“ uviedla právna zástupkyňa 51-ročnej herečky Anjlee Saigol.

Dodala tiež, že peniaze z odškodného putovali na podporu kampane Hacked Off pomáhajúcej ľuďom, ktorí čelia odpočúvaniu a nátlaku zo strany médií. „Sme nesmierne vďační Elizabeth Hurleyovrj za jej štedrý dar, ktorý nám umožní financovať našu prácu a kampaň v mene poškodených,“ vyjadril sa výkonný riaditeľ Hacked Off Evan Harris.

Herečka sa pridala k ďalším celebritám, ktoré v uplynulom období uzavreli spory s Mirror Group Newspapers. V apríli sa to podarilo aj ďalším 44 ľuďom, medzi ktorými sú napríklad Lord Jeffrey Archer a jeho manželka Mary Archer, futbalový manažér Kevin Keegan, herečka Patsy Kensit alebo speváčka Sophie Ellis-Bextor. O odškodnenie pritom údajne žiada aj zhruba ďalších 50.

debata chyba
Viac na túto tému: #odpočúvanie #odškodné #charita #Elizabeth Hurley

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...