Bartošová opäť na kolenách! Môže za to pódium alebo alkohol?

Znovu na kolenách! Nie je to tak dávno, čo speváčka Iveta Bartošová vyvolala pozornosť, keď sa v dojatí zrútila na zem v talk-šou Adely Banášovej. Na narodeninách hudobnej stanice Óčko TV ju vraj zlomilo niečo iné ako dojatie.

11.10.2010 12:00
Iveta Bartošová Foto:
Speváčka Iveta Bartošová bola polnočným hosťom na narodeninách Óčko TV. A jej vystúpenie opäť raz vyvolalo polemiky o jej stave a zdraví.
debata

Plavovlasá speváčka, ktorá posledné mesiace púta pozornosť médií svojimi excesmi, sa objavila ako polnočný hosť na narodeninách českej hudobnej stanice. Vystúpila tu s tanečníkmi a snažila sa hostí zabávať na hit Heja, heja!. Lenže, stal sa drobný trapas. Bartošová sa pošmykla na malom vyvýšenom pódiu a takmer skončila na štyroch. Zachraňovať ju musel jeden z jej tanečníkov.

„Pódium som nemala vyskúšané a ošlapané, takže v momente, keď som urobila tanečný krok dozadu, narazila som do pultu dídžeja a zakýmacala som sa. Našťastie mna zachránil môj tanečník Theo a ja som sa nesklátila na zem,“ citoval Bartošovej vysvetlenie server revue.idnes.cz.

Celkom inak to však vidí napríklad český server Bleskove.cz. Podľa neho bola Bartošová v podnapitom stave a dôvodom jej neistých krokov bol práve alkohol. „Nevedela sa udržať na nohách a nestíhala spievať na playback na pesničku Heja, heja,“ píše český web.

Na obranu Ivety Bartošovej treba povedať, že... Foto: Dalibor Puchta pre Óčko TV
Iveta Bartošová Na obranu Ivety Bartošovej treba povedať, že balansovať na podobných podpätkoch naozaj nemôže byť ľahké.

Záznam z mini-vystúpenia na serveri YouTube.com vám možno pomôže utvoriť si vlastný názor – jedno však je isté. Od profesionálky, ktorá má premyslenú choreografiu a dokáže zvládnuť otváranie úst do textu svojho hitu, má dnes Bartošová naozaj ďaleko.

debata chyba

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...