Naomi Watts: Po rozchode som v poriadku, ale mám dobré aj zlé dni

Anglická herečka Naomi Watts tvrdí, že je v poriadku po rozchode s americkým hercom Lievom Schreiberom. Vyjadrila sa tak v rozhovore pre austrálsku verziu magazínu Vogue.

24.05.2017 00:00
Herečka Naomi Watts. Foto: ,
Herečka Naomi Watts na archívnom zábere.
debata

„Som single. Starám sa o deti. Som v poriadku. Mám aj dobré aj zlé dni. Liev a ja sa snažíme robiť pre deti to najlepšie, čo vieme. Je fantastický otec a skvelý muž, stále chceme pre toho druhého to najlepšie. To je všetko, čo k tomu môžem povedať,“ uviedla 48-ročná herečka. Pár sa rozišiel vlani v septembri po 11 rokoch vzťahu. Majú spolu dve deti – deväťročného Sashu a osemročného Samuela.

Naomi Watts a jej ex Liev Schreiber. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Naomi Watts Naomi Watts a jej ex Liev Schreiber.

Herečka tiež tvrdí, že jej sloboda pomohla sústrediť sa na kariéru, pričom sa chce zamerať iba na projekty, s ktorými sa vie stotožniť. „Som tu, aby som rozprávala príbehy. Nie len ísť do práce a dostať za to zaplatené, je to viac než to. Malo by to byť o stotožnení sa, aby to prinieslo niečo aj do vášho života,“ vyhlásila v interview.

„Herečky nemajú rady, keď im niekto povie, že ich čas uplynul, takže si myslím, že keď sa približujeme k cieľovej rovinke, získame ešte väčšiu rýchlosť. Cítim to medzi mojimi vrstovníkmi, nielen hercami, ale aj v iných profesiách. Mám veľa priateliek a hovorili sme o tom, čo budeme robiť teraz. Čo nás sem doviedlo? Čo sme nedokončili? Čo by sme ešte chceli urobiť?,“ uzavrela Watts.

debata chyba
Viac na túto tému: #manželstvo #kariéra #vzťah #Naomi Watts #single #Sama #zivot

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...