Fešák Hunnam to priznal celkom otvorene: Ženy ho skrátka žerú!

Najprv to bol seriál z prostredia motorkárskych gangov, teraz v kinách boduje s hitom o legendárnom kráľovi Artušovi. Ale herec Charlie Hunnam zostáva predovšetkým ženským idolom.

24.05.2017 09:30
Herec Charlie Hunnam. Foto: ,
Herec Charlie Hunnam.
debata

Tridsaťsedemročný z Veľkej Británie uviedol v rozhovore pre magazín Glamour, že ženy ho skrátka majú radšej a vyhľadávajú ho aj v projektoch, ktoré robí.

„Naša kľúčová divácka základňa pri seriáli Zákon gangu boli ženy. Aj Kráľ Artuš vyšiel pri testovacích premietaniach ako príťažlivejší pre ženy než pre mužov. Myslím si, že nech budem hrať akúkoľvek hyper-maskulínnu rolu, vždy budem dobre prijatý ženským publikom,“ komentoval Hunnam, ktorý pôvodne mal stvárniť Christiana Greya vo filmovej ságe Päťdesiat odtieňov.

Ak by tak bol spravil, s vysokou pravdepodobnosťou by jeho titul „sexidolu“ zasiahol ešte početnejšiu fanúšikovskú základňu.

Hunnam pred časom tiež priznal, že nakrúcanie filmu o kráľovi Artušovi mu dalo nesmierne fyzicky zabrať. „Mal som natáčacie dni, keď som šermoval a bil sa s mečom dvanásť hodín denne a päť dní v týždni. Moje telo bolo skrátka úplne zničené,“ uviedol.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sex #ženy #Charlie Hunnam #popularita #idol

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...