Raperka roky podporuje dedinu v Indii. Majú vďaka nej vodu!

Americká raperka Nicki Minaj darovala peniaze dedine v Indii. Novinku prezradila prostredníctvom služby Instagram, kde zverejnila video tamojších obyvateľov, ktorí stoja pri studni s pitnou vodou.

24.05.2017 13:36
Nicki Minaj Foto: ,
Speváčka a raperka Nicki Minaj.
debata

„Peniaze, ktoré som tejto dedine v Indii posielala niekoľko rokov cez moju pastorku Lydiu Sloley, im dali počítačové centrum, krajčírsky inštitút a dve studne. Sťažujeme sa na najrôznejšie maličkosti, zatiaľ čo niektorí ľudia nemajú ani čistú vodu. Modlím sa za Indiu. Naša práca je ďaleko od konca. V prípade, že by ste sa radi stali súčasťou, poviem vám o mojej charitatívnej práci viac,“ napísala 34-ročná rapperka k príspevku.

Rodáčka zo Saint James na ostrove Trinidad a Tobago zverejnila aj ďalší príspevok v súvislosti s jej charitatívnou prácou. Fotografia zachytáva niekoľko indických žien v miestnosti určenej na bohoslužby. „Som hrdá na naše sestry v Indii. Boh je dobrý. Túžili po studniach na vodu, miestach, kde by sa mohli modliť a mať bohoslužby či miestach, kde sa môžu učiť o technológiách, počítačoch, čítaní…ešte len začíname,“ uzavrela Minaj.

debata chyba
Viac na túto tému: #pomoc #Nicki Minaj #financie #Instagram #India

+ Čerstvý vzduch a pohyb vonku zlepšia vašu kondíciu.
Nové projekty v práci vám prinesú vzrušenie a výzvy....

+ Nezabúdajte na zeleninu a ovocie, vaše telo si ich vyžaduje.
Nad nikým sa nepovyšujte, mohli by ste urobiť veľkú...