Zdrvil ju smútok! Ariana Grande je už doma, je celkom zničená

Americká speváčka a herečka Ariana Grande sa po tragickom vyústení jej koncertu v Manchestri vrátila domov.

24.05.2017 16:06
utok, manchester, policia, teroristicky cin,... Foto: ,
Speváčka Ariana Grande na archívnom zábere.
debata

Na letisku v meste Boca Raton na Floride ju čakali rodina a priateľ, rapper Mac Miller. Po jej boku bola aj matka Joan Grande. Speváčka odletela z Európy po tom, ako po jej pondelkovom koncerte v Manchestri zabil výbuch bomby 22 ľudí a približne 59 ďalších zranil.

Podľa nemenovaného zdroja amerického týždenníka People je 23-ročná interpretka veľmi smutná. „Je to veľmi smutné. Miluje svojich fanúšikov a je úplne zdrvená a zničená. Nemôže uveriť tomu, že sa to stalo. Teraz chce byť s rodinou a milovanými,“ uviedol zdroj.

Podľa polície bol za atentátom zosnulý 22-ročný Salman Abedi, ktorého však koroner zatiaľ formálne neidentifikoval. Polícia v súvislosti s prípadom zatkla aj nemenovaného 23-ročného muža. Speváčka v utorok prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter napísala, že sa pre tento tragický incident cíti „zničená“. „Je mi to ľúto z hĺbky srdca, nemám slov,“ dodala.

Grande by mala podľa pôvodných plánov vystúpiť 25. a 26. mája v Londýne a neskôr aj v ďalších európskych mestách, medzi ktorými je i Lodž v Poľsku. V tamojšej Atlas Aréne by mala zaspievať 31. mája a 1. júna. Zástupcovia interpretky zatiaľ nevydali žiadne vyhlásenie, ktoré by menilo program aktuálneho turné Dangerous Woman.

debata chyba
Viac na túto tému: #smútok #USA #návrat #Ariana Grande

+ Čas na detoxikáciu, obnovte svoje fyzické sily.
Váš dávny sen sa môže splniť už čoskoro, preto na tom...

+ Správajte sa disciplinovane, pomôže vám v tom aj cvičenie.
Napravte svoje chyby z minulosti, nie je to hanba....