Premočená na kosť, stále na kolenách - Bartošová ďakuje anjelom

Nedávno sa v českých médiách objavili zábery speváčky Ivety Bartošovej z nakrúcania klipu k piesni Děkuji vám, andělové. Dnes už je známe aj výsledné dielo.

15.10.2010 16:00
Iveta Bartošová Foto:
Speváčka Iveta Bartošová.
debata

Česká umelkyňa, ktorá v poslednom čase púta pozornosť najmä škandálmi a bujarým životom, si vraj užila jedno z najnáročnejších nakrúcaní svojho života. „Bola som tam celkom skrehnutá. Každú chvíľu ma ľudia zo štábu zabaľovali do diek a zahrievali. A keď už bolo najhoršie, pomohol horúci kúpeľ,“ citoval Bartošovú server Bleskove.cz.

Plavovlasú speváčku režisér Martin Gróf nechal stáť v daždi či váľať sa na mokrej zemi, hoci vonku bolo poriadne chladno. Klip, ktorý museli tvorcovia nakrútiť za jeden deň, vznikol k baladickej skladbe, ktorá podľa mnohých znie až pateticky. Bartošová je však s ňou spokojná a má ju údajne možno ešte radšej ako svoj tanečný song Heja, heja.

Aj „slaďák“, v ktorom Bartošová bilancuje svoj život a ďakuje za ochranu z nebies, zložil producent a hudobník Jarek Šimek, ktorý sa postaral už o infantilnú pieseň Heja, heja.

debata chyba

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...