Chuck Norris je v Prahe! Neprišiel deliť nulou... nakrúca reklamu

Do Česka v piatok pricestoval niekdajší niekoľkonásobný majster sveta v karate a neskôr populárny herec akčných filmov Chuck Norris.

17.10.2010 14:00
Chuck Norris Foto:
Slávny Chuck Norris.
debata

Informoval o tom denník Blesk. Sedemdesiatročný Norris, známy napríklad zo seriálu Walker, texaský ranger, bude v Prahe nakrúcať reklamu pre mobilného operátora.

Podľa Blesku produkcia reklamného spotu ubytovala Norrisa v hoteli Augustin, prvú noc strávil v izbe slávneho gitaristu Carlosa Santanu, ktorý v piatok koncertoval v O2 Aréne.

Norris v roku 1968 získal titul majstra sveta v karate a udržal si ho až do roku 1974. Po skončení športovej kariéry sa venoval filmu. Presadil sa ako hviezda lacných akčákov, v ktorých najčastejšie stvárňoval ochrancu nevinných a bezbranných. Za vlády prezidenta Georga Busha staršieho pôsobil ako poradca pre šport a telovýchovu. Organizuje školy pre problémové deti a je tvorcom bojového umenia Chun Kuk Do.

Svojich fanúšikov má dodnes, v posledných rokoch sa na internete zrodil recesistický kult nesmrteľného a nadprirodzeného Chucka Norrisa – muža, ktorý povolil Bohu stvoriť svet, dokáže deliť nulou a rozplače aj cibuľu.

debata chyba

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...