S Chrisom Cornellom sa prišiel rozlúčiť Brad Pitt aj James Franco

Zosnulého amerického speváka a hudobníka Chrisa Cornella pochovali v piatok na Hollywood Forever Cemetery v Los Angeles.

27.05.2017 15:50
Brad Pitt Foto: ,
Brad Pitt na rozlúčke s Chrisom Cornellom.
debata

Na súkromnom pohrebnom obrade sa okrem rodiny a blízkych s 52-ročným interpretom rozlúčili aj jeho kolegovia z kapiel Soundgarden a Audioslave, v ktorých pôsobil, hudobníci Lars Ulrich a James Hetfield z Metallicy, Dave Navarro a Perry Farrell z formácie Jane's Addiction, spevák Joe Walsh, gitarista Nile Rodgers, speváčka Courtney Love, Gavin Rossdale z kapely Bush, spevák a raper Pharrell Williams či herci Brad Pitt, James Franco a Christian Bale.

James Franco (v strede)   na rozlúčke s Chrisom... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
James Franco James Franco (v strede) na rozlúčke s Chrisom Cornellom.

Smútočné prejavy predniesli Tom Morello zo spomínanej skupiny Audioslave, herec Josh Brolin, basgitarista Jeff Ament z Pearl Jam, filmový producent Eric Esrailian a Kim Thayil a Matt Cameron zo Soundgarden. Chester Bennington a Brad Delson z kapely Linkin Park zase pred prítomnými vystúpili s piesňou Hallelujah od Leonarda Cohena. Smútočný obrad začala Linda Ramone, ktorá prezradila, že Cornella pochovali, vedľa jej manžela, punck-rockového hudobníka a zakladajúceho člena formácie Ramones Johnnyho Ramoneho.

debata chyba
Viac na túto tému: #pohreb #Chris Cornell

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...