Harich na dovolenke kreditku nepotrebuje! Peniaze si zháňa na ulici

Martin Harich má cestovanie rád. Ale zaujímavosťou je, že na svojich potulkách po zahraničí dokáže spojiť príjemné s užitočným.

30.05.2017 00:00
Martin Harich Foto:
Martin Harich sa predvedie aj na koncerte Hudba bez bariér.
debata

Na cestovanie si totiž vie zarobiť rovno na ulici. „Keď som v zahraničí, hrám priamo na ulici. Nikto ma nepozná, všetko záleží len na okamihu, kedy hrám. Je to pre mňa maximálny relax,“ opisuje svoju záľubu Harich.

A darí sa mu zarobiť na ulici dosť peňazí na cesty? „Ja dokonca ani nevytiahnem počas dovolenky kreditku. Doma si natankujem naftu "za vlastné“ a potom už v zahraničí žijem z toho, čo si zarobím hraním."

Minulý rok sa mu takto pošťastilo precestovať Európu. „S kapelou sme boli v Taliansku, Nemecku, Holandsku, Veľkej Británii aj Švajčiarsku,“ opisuje. Tento rok už stihol navštíviť Poľsko, Dánsko aj Azerbajdžan.

Počas blížiaceho sa leta to však na niekoľkotýždňové cestovanie nevyzerá. „Do 30. júna nahrávam nový album v Prahe, v septembri by som ho rád vydal. A zároveň vyrazil na turné. Takže budem viac pracovať.“ Prvou skladbou na novom albume je pieseň Marylin Monroe, ktorú už spevák predstavil fanúšikom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #cestovanie #Martin Harich

+ Joga a meditácia posilnia nielen telo, ale aj myseľ.
Uznania za tvrdú prácu sú na dosah, vytrvajte v úsilí....

+ Nový športový režim prinesie posilnenie tela aj ducha.
Ak niečo pokazíte, aj si zato zaplatíte, myslite však do...