Očarujúca aj doma na terase! Ana Ivanovičová sa prikrášľovať nepotrebuje

Ana Ivanovičová si spolu s manželom, futbalistom Bastianom Schweinsteigerom, už nejaký čas užíva ich nový domov v Chicagu.

31.05.2017 10:00
debata

Ako dokumentujú na svojich Instagramoch, aktuálne „dovolenkujú“. No nie v exotike, ale v ich novom dome. Zaľúbený párik športovcov fanúšikom ukazuje fotografie z ich života.

Good morning! Couldn't imagine a better way to start off the week, than spending the day together with my wife @anaivanovic

A post shared by Bastian Schweinsteiger (@bastianschweinsteiger) on

Na aktuálnom zábere sa pekná tenistka usmieva na terase do objektívu sediac po boku manžela. Prirodzená tmavovláska sa nepotrebuje nijako prikrášľovať, celkom si vystačí s tým, čo má. Modrý top na ramienka, ktorý má zvodne rozopnutý, kontrastuje s jej opálenou pokožkou.

Za párom sa týči ich nový moderný dom, v ktorom si vychutnávajú ich americký život.

Známa športová dvojica tvorí pár od roku 2015, v lete minulého roka si povedali „áno“ počas romantickej svadby v Benátkach. Ivanovičová pred pár mesiacmi ukončila kariéru profesionálnej športovkyne a tak je celkom možné, že onedlho sa fanúšikom prihlásia s príjemnou novinkou. Tmavovlasá Srbka sa totiž nijako netají svojou túžbou po deťoch.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Chicago #Ana Ivanovičová

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...