Komička pózovala s krvavou hlavou Trumpa. Teraz sa kajá, zašla ďaleko

Patrí k známym komičkám a glosátorkám spoločenského diania. Nikdy si nedávala servítky pred ústa a stála za mnohými verejnými verbálnymi prestrelkami s kolegami aj politikmi.

31.05.2017 13:41
debata (2)
Komička Kathy Griffin. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Kathy Griffin Komička Kathy Griffin.

Reč je o Kathy Griffinovej, americkej televíznej celebrite, ktorá najnovšie vyvolala obrovský šok zverejnením nových fotografií, ktorých autorom je jej kamarát Tyler Shields. Na jednej z nich pózuje s atrapou hlavy amerického prezidenta Donalda Trumpa. Tvár aj časť vlasov sú od krvi.

Dvojica sa pri fotení zabávala vraj na tom, že keď zábery zverejní, bude sa musieť odsťahovať do Mexika. „Milujem Kathy. Dúfam, že mi dovolia navštíviť ju v Guantanáme,“ vtipkoval fotograf Shields pre stránku JustJared.com.

Keď sa však záber objavil na verejnosti, kritika rozhorčenie boli obrovské. Na záber odmietavo a pobúrene reagoval aj Chelsea Clinton či dokonca Griffinovej blízky priateľ – novinár Anderson Cooper, ktorý je veľkým Trumpovým kritikom. Tieto reakcie zjavne donútili herečku kajať sa.

„Úprimne sa ospravedlňujem. Až teraz vidím, čo spôsobili tie obrázky. Som komička. Prekračujem hranice, posuniem ich a potom ešte prekročím. Tentoraz som zašla priďaleko. Tá fotografia je veľmi znepokojujúca. Teraz chápem, ako sa ľudí mohla dotknúť,“ uviedla vo svojom videoodkaze na Twitteri Griffin.

„Žiadam vás o odpustenie. Zašla som priďaleko. Urobila som chybu a mýlila som sa,“ doplnila ešte ryšavá komička.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #škandál #hlava #fotografia #kathy Griffin #Donald Trump

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...