Komičke, ktorá pózovala s hlavou Trumpa, rušia exkluzívne kšefty

Americká spisovateľka, moderátorka a herečka Kathy Griffin sa ospravedlnila za fotografiu, na ktorej za vlasy drží odrezanú hlavu prezidenta Spojených štátov Donalda Trumpa.

01.06.2017 12:52
Komička Kathy Griffin na archívnom zábere. Foto: ,
Komička Kathy Griffin na archívnom zábere.
debata (6)

Fotografiu zakrvavenej hlavy kritizovala široká verejnosť, ale aj prezident, Trumpov syn Donald mladší i dcéra neúspešnej demokratickej prezidentskej kandidátky Hillary Clintonovej Chelsea.

„Kathy Griffin by sa mala hanbiť. Moje deti, obzvlášť jedenásťročný Barron, kvôli tomu prežívajú nepríjemné chvíle,“ napísal prezident Trump na Twitteri s tým, že je mu z celej záležitosti zle. „Je mi to ľúto, zašla som príliš ďaleko,“ uviedla vo video-odkaze Griffin. „Nebolo to vtipné, chápem to. Prosím vás o odpustenie,“ dodala.

„Odporné, ale nie je to prekvapujúce,“ napísal na Twitteri ku kontroverznej fotke Donald Trump mladší. „To je dnešná ľavica. Toto považujú za prijateľné. Predstavte si, že by to konzervatívci urobili (Barackovi) Obamovi, keď bol prezidentom,“ poznamenal.

Chelsea Clinton označila snímku za odpornú a zlú. „Robiť si srandu zo zabitia prezidenta nie je vôbec vtipné,“ uviedla.

Spravodajská stanica CNN sa v reakcii na fotografiu, ktorú označila za „nechutnú a urážlivú“, od Griffinovej dištancovala a zrušila aj zmluvu, ktorú s ňou mala na vystúpenie v silvestrovskom programe.

Griffin od roku 2001 spolu s moderátorom Andersonom Cooperom uvádzala zvláštne vysielanie CNN na konci roka. Vystúpenie ryšavej herečky a komičky, ktoré sa malo uskutočniť v júli, zrušilo tiež jedno z kasín v Novom Mexiku.

Herečku, ktorá je hlasnú odporkyňou Trumpa, kritizoval aj niekdajší neúspešný republikánsky prezidentský kandidát Mitt Romney. Uviedol, že stav americkej politiky je žalostný a vulgárny, ale to, čo Griffin predviedla, je úpadkom do ešte väčšej hnusoty.

6 debata chyba
Viac na túto tému: #zmluva #pobúrenie #kathy Griffin #CNN

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...