Jennifer Garner trápi bulvárna kauza v novinách. Nie som za tým ja!

Bulvárne médiá netrápia celebrity len v tunajších končinách, ale aj za veľkou mlákou. Najnovšie ich na vlastnej koži pocítila herečka Jennifer Garner.

02.06.2017 00:00
2016 Save the Children Illumination Gala Foto: ,
Jennifer Garner počas galavečera charitatívneho projektu "Save the Children Illumination" v New Yorku.
debata

Prekvapením pritom je, že veľký materiál o jej súčasnom živote priniesol pomerne rešpektovaný magazín People. Ten vo svojom ostatnom vydaní zverejnil materiál o tom, aký život vedie hviezda seriálu Alias po podaní žiadosti o rozvod s manželom Benom Affleckom.

„Dostalo sa mi do pozornosti, že časopis People a jeho titulný príbeh sa týkajú mňa a znejú akoby pochádzali z mojich úst,“ napísala herečka na oficiálnej stránke na Facebooku. „Nie je pre mňa nezvyčajné prijímať telefonáty od mojich najbližších, ktorí sa ma pýtajú, prečo som im nepovedala o tom, že čakám dvojičky. Ale väčšinou ide o také výmysly, že je ľahké ich ignorovať,“ pokračovala hviezda.

„Jasné, že toto nie je žiadna tragédia, ale podobné veci ovplyvňujú život môj aj mojej rodiny. Takže predtým než sa opäť z môjho mobilu stane horúca linka, chcem to povedať veľmi jasne. Nepózovala som pre titulnú stranu magazínu a nijakým spôsobom som sa nezúčastnila na príprave článku,“ odkázala herečka svojim fanúšikom.

Zároveň tiež poprela fámy o tom, že by bola tehotná, ako napísali iné americké médiá. „Mám tri nádherné deti a moja rodina je kompletná,“ doplnila, čím však opäť vyvolala otázky, či sa vlastne s Affleckom rozvádza.

Dvojica sa k svojmu súkromiu vyjadruje veľmi sporadicky a neplánuje tak údajne urobiť aj v nasledujúcich dňoch.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rodina #Jennifer Garner #People #bulvár #magazín

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...