Letný večer zlákal Ďurianovú, Cibulkovú aj Bruchalu! Vyrazili na párty

Moderátorka Marianna Ďurianová sa na otvorení legendárnej bratislavskej reštaurácie skvelo bavila nielen v spoločnosti svojho niekdajšieho kolegu z Markízy.

01.06.2017 14:00
debata (3)

Známa blondínka nechala svojho 5-ročného syna Romanka doma, aby si oddýchla od materských povinností. A užila si príjemný májový večer v spoločnosti priateľov.

Marianna Ďurianová a Pavel Bruchala prichádzajú... Foto: Profimedia
Marianna Ďurianová a Pavel Bruchala Marianna Ďurianová a Pavel Bruchala prichádzajú do novozrekonštruovanej reštaurácie Štefánka.

Ďurianová zaujala už pri príchode do bratislavskej Štefánky, ktorá sa po rekonštrukcii dočkala slávnostného znovuotvorenia. Usmiata si zapózovala pri dobovom koči, ktorý dotváral atmosféru „starých čias“. Moderátorka na večernú akciu zvolila čiernu farbu – spod priehľadného topu jej presvitala čierna podprsenka, ktorá priťahovala pohľady prítomných pánov. Líčenie na večer zvolila takisto výrazné, tvár jej zdobil červený rúž. Okrem niekdajšieho kolegu ju na akcii sprevádzala aj jej sestra Darina.

Pavel Bruchala s Mariannou Ďurianovou a... Foto: Štefánka by Pulitzer
Ďurianová, Bruchala Pavel Bruchala s Mariannou Ďurianovou a majiteľmi reštaurácie, Eduardom Šiškom (vľavo) a Andrejom Gogolom (vpravo).

Počas večera sa dobre zabávala nielen ona, ale aj Pavel Bruchala. Ten sa dokonca nechal nahovoriť a spolu s kapelou si na pódiu zaspieval.

Marianna Ďurianová a Pavel Bruchala prichádzajú...
Spisovateľ Ľubomír Feldek (vpravo) sa počas...
+2Pavel Bruchala s Mariannou Ďurianovou a...

Večernú párty s pochúťkami od šéfkuchára reštaurácie Dáriusa Stehlíka si nenechali ujsť ani ďalší pozvaní hostia – spisovateľ Ľubomír Feldek si večer užil v spoločnosti manželky Oľgy aj dcéry Katky. Tá bola zároveň aj hudobným hosťom. V kruhu Feldekovcov sa dobre bavil humorista Rasťo Piško či Katarína Cibulková, mama našej úspešnej tenistky. Tá na slávnostné otvorenie reštaurácie zvolila elegantnú kombináciu bielej a čiernej.

Katarína Cibulková prichádza do reštaurácie... Foto: Profimedia
Katarína Cibulková Katarína Cibulková prichádza do reštaurácie Štefánka.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Katarína Cibulková #Marianna Ďurianová #Pavel Bruchala #Štefánka

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...