Panstvo princeznej Leiy ponúknu na predaj, do dražby idú osobné veci

Panstvo zosnulých amerických herečiek Debbie Reynolds a Carrie Fisher v Beverly Hills je na predaj.

03.06.2017 08:30
Carrie Fisher (vpravo) a jej mama Debbie Reynolds Foto: ,
Herečka Carrie Fisher (vpravo) a jej mama Debbie Reynolds na archívnom zábere z roku 2011.
debata

Nehnuteľnosť, ktorá sa rozkladá na pozemku veľkom približne 1,2 hektára, má bazén, tenisový kurt či dom pre hostí. Rodáčka z El Pasa a jej dcéra žili na pozemku v samostatných domoch.

Sídlo z roku 1928 pôvodne vlastnili herečka Bette Davis a kostýmová návrhárka Edith Head. Nový majiteľ alebo majiteľka ho môže získať za 18 miliónov dolárov (v prepočte približne 16 miliónov eur).

Priaznivci rodáčky z El Pasa, ktorá sa preslávila v muzikáli Spievanie v daždi (1952), a jej dcéry známej ako Leia Organa z filmovej ságy Star Wars, sa tiež môžu tešiť na dražbu ich osobných vecí a filmových memorabílií. Tie v septembri ponúkne aukčný dom The Profiles in History. Na predaj bude vyše 1 500 rôznych predmetov, vrátane kostýmov z filmov Reynolds či rekvizít z Hviezdnych vojen, ako napríklad replika robota C-3PO v životnej veľkosti a bronzová socha Yodu.

V ponuke je tiež pár červených črievic z filmu Čarodejník z krajiny Oz (1939), ktoré prvá menovaná herečka vlastnila. Zisky z predaja predmetov poputujú charitatívnym organizáciám zameriavajúcim sa na duševné zdravie. Jedným z nich je združenie The Thalians, ktoré Reynolds spoluzaložila.

debata chyba
Viac na túto tému: #pomoc #predaj #Carrie Fisher #Debbie Reynolds

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...