Už ju nikdy nechcem vidieť, tvrdí Kim Kardashian o nevlastnej 'mame'

Vojna medzi klanom dievčat Kardashianových a Caitlyn Jennerovou, kedysi Bruceom Jennerom, vyvrcholila do poriadneho ohňostroja. Slávna televízna hviezda vyhlásila, že už s Jennerovou nechce mať nič spoločné.

05.06.2017 14:00
Kim Kardashian prišla v kreácii Vivienne Westwood Foto: ,
Televízna celebrita Kim Kardashian.
debata

Dôvodom sa stali memoáre, ktoré Caitlyn Jenner pod názvom The Secrets of my life uviedla na trh pred pár týždňami. Veľká časť knihy sa zameriava na spolužitie vtedy ešte muža Bruca Jennera s jeho manželkou Kris – matkou všetkých sestier známych zo sociálnych sietí aj televíznej obrazovky. V knihe odznieva napríklad tvrdenie, že Kris Jennera vykorisťovala, ponižovala a neustále od neho chcela peniaze.

Televízna osobnosť Caitlyn Jenner. Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Caitlyn Jenner Televízna osobnosť Caitlyn Jenner.

Vzťahy medzi Kris Jennerovou a niekdajším olympijským víťazom Bruceom Jennerom, ktorý pred pár rokmi podstúpil operáciu na zmenu pohlavia, sú momentálne na bode mrazu. A rovnaké to asi bude aj s náklonnosťou jeho nevlastnej dcéry Kim. „Ona vidí veci svojimi očami a ty ich môžeš vidieť inak, to je v poriadku. Ale myslím si, že príbeh z vlastného pohľadu môže človek rozprávať aj bez toho, aby bol taký negatívni,“ vyhlásila Kim Kardashian v epizóde z reality šou Keeping up with Kardashians.

Na obrazovke tiež odzneli z úst Kim slová, že už pre Caitlyn nemá štipku rešpektu. „Ani ju nechcem mať nablízku. Nech sa okolo mňa radšej nemotá,“ uviedla rozčúlená Kim Kardashian.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #konflikt #hrozba #Kim Kardashian #memoáre #Caitlyn Jenner

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...