Banášová bude tráviť večery po boku Müllera! Čo ich spojilo?

Slovenský spevák Richard Müller a moderátorka Adela Banášová vyrazia na spoločné turné Ona a On.

05.06.2017 15:20
debata
Moderátorka Adela Banášová a spevák Richard... Foto: Lukáš Kimlička
Moderátorka Adela Banášová a spevák Richard Müller. Moderátorka Adela Banášová a spevák Richard Müller.

Dvojica sa počas októbra zastaví v desiatich slovenských mestách, pričom každý večer ponúkne hudobný program i rozhovory. „Každý rok sa snažím pre fanúšikov vymyslieť niečo nové, niečo netradičné. Pridať do repertoáru nové piesne, prípadne iné aranžmány. Neviem, či všetci vedia, ale aj Adela je mojou múzou. Je nevyspytateľná, a to myslím v tom najlepšom zmysle slova, a teším sa, čo na mňa vybalí. Budeme sa rozprávať o všetkom možnom. O živote, hudbe, zážitkoch. Cieľom tohto turné je, aby ľudia odchádzali z koncertu nielen hudobne, ale aj o poznanie bohatší,“ vyjadril sa interpret.

Na novú skúsenosť sa teší aj 36-ročná rodáčka z Bratislavy. „Je to pre mňa nová výzva, na ktorú sa teším, pretože mám Richarda ako osobu aj ako hudobníka veľmi rada. Keby to bol človek, ktorého hudbu nepočúvam, asi by som to nezobrala. Zároveň neviem, čo mám od toho čakať, pretože v našom spoločnom záujme je, aby každý večer bol unikátny a aby sa rozhovory neopakovali. Chceme, aby v každom meste vyšlo niečo originálne, exkluzívne. A musíme nájsť tú správnu mieru, aby to bol stále viac koncert ako nejaké ‚kvákanie‘. Takže pracujeme na tom, aby sme našli ten najlepší kľúč,“ uviedla moderátorka.

Fanúšikovia a fanúšičky sa môžu tešiť aj na skladby z albumu 55 (2016). „Koncert bude zložený z dvoch častí. Zaznejú nové pesničky z albumu 55, ktorým dáme úžasný dizajn, ale aj najväčšie hity, ktoré opäť dostanú nový šat. Spoločný spev s Adelou zatiaľ principiálne nie je v pláne, ale ja viem, že Adela výborne spieva, tak uvidíme,“ povedal Müller. „Človek nikdy nevie. Ja nemám hanbu, ani výnimočný talent. Keď sa ale náhodou udeje spontánna situácia, ktorá by si to vyžadovala, niečo z môjho spevu možno na pár sekúnd zaznie,“ dodala moderátorka.

debata chyba
Viac na túto tému: #turné #Adela Banášová #Richard Müller #spolu

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...